Stačí tedy zajistit, aby osvětlení a elektrický systém přívěsu byly v pořádku.

2 002 868

Elektroinstalace pro tažné zařízení 13-pólový konektor

Ford Galaxy 05.2015,

5 044,49 Kč1

Nutná k montáži elektricky sklopného tažného zařízení. Sada se dodává včetně reproduktoru a ovládacího tlačítka.


Výhody pro zákazníka:

Elektroinstalace a adaptéry Ford pro tažné zařízení zaručují bezpečné propojení elektrických systémů vozidla a přívěsu. Zajišťují spolehlivý provoz osvětlení a světelné signalizace přívěsu (obvykle s použitím modulu sběrnice CAN pro přívěs):

  • 7pólové sady elektroinstalace představují ekonomické řešení pro základní funkce osvětlení bez couvacích světel. Jsou vhodné pro tažení malých přívěsů bez funkcí vyžadujících trvalé napájení. 7pólové konektory nelze používat s nosiči jízdních kol
  • 13pólové sady elektroinstalace jsou vyrobeny podle OEM standardu. Jejich součástí je vodotěsná bajonetová zásuvka s funkcí couvacích světel. Obsahují také přívod trvalého napájení a nabíjecí vodič pro baterii přívěsu. 13pólové konektory jsou vhodné pro všechny přívěsy a příslušenství pro přepravu nákladu na tažném zařízení.
  • Adaptéry z 13 na 7 pólů jsou k dispozici jako příslušenství, které je třeba použít, když je přívěs vybaven jiným standardem připojení než vozidlo. Ford nabízí různé varianty se zástrčkami a kabelovými nebo krátkými adaptéry
  • Vyvinuto speciálně pro jednotlivé modely vozidel, aby byla zaručena správná integrace se všemi systémy vozidla podle potřeby
  • Úplná kompatibilita a integrace s elektrickými systémy a bezpečnostními funkcemi společnosti Ford
  • Přesné osazení a dokonalá funkčnost
  • Přizpůsobeno maximálnímu elektrickému zatížení s použitím vývojových nástrojů společnosti Ford
  • Dokonalé propojení s dalšími komfortními funkcemi prostřednictvím systému sběrnice CAN vozidla (např. s parkovacím asistentem)
  • Podpora funkce regulace stability přívěsu téměř u všech řad vozidel
  • Ergonomické umístění zásuvky umožňuje pohodlné připojení elektrického kabelu přívěsu
  • Navrženo, vyrobeno a testováno v souladu s přísnými globálními specifikacemi společnosti FORD
  • Odpovídá průmyslovým normám DIN/ISO 11446 (13pólové konektory) a DIN/ISO 1724 (7pólové konektory)
  • Vývoj a přizpůsobení s použitím systému CAD
  • Využívá měděné vodiče s plastovou izolací, kovové šrouby, plastové kabelové spony, ocelové konzoly s ochranou proti korozi a pěnové prvky snižující hlučnost
  • Certifikace řízení kvality ISO 9001
  • Obsah sad: kabeláž včetně konektorů pro konkrétní modely, zásuvky s montážními deskami k tažnému zařízení, opěrné konzoly, kabelové svazky, pojistky, návod k montáži a další montážní prvky, jako jsou šrouby. Zadní elektronické modely pro přívěs je třeba objednat samostatně, pokud nejsou dodávány se sadami
Ford doporučuje zákazníkům používat pouze sady elektroinstalace pro tažné zařízení od společnosti Ford, které jsou jako jediné navržené, vyrobené a testované s ohledem na přísné globální specifikace společnosti FORD s ohledem na bezpečnost, odolnost, vhodnost a funkčnost:

  • Test kompatibility s elektrickými systémy vozidla nad rámec zákonných požadavků
  • Dlouhodobý test postřikem slanou vodou s ohledem na ochranu součástí proti korozi
  • Testováno v různých klimatických podmínkách s ohledem na odolnost proti nízkým a vysokým teplotám (cca od -40 °C do +80 °C)
  • Testováno s ohledem na hořlavost
  • Dodáváno se zárukou FORD

Záruka poskytovaná společnosti Ford.

Chcete-li se dozvědět více a prohlédnout si obrázky, zvolte vozidlo.

Zvolit kompatibilní vozidla

Celkové ceny

Elektroinstalace pro tažné zařízení s kováním
S výjimkou vozidel s náhradním kolem a se systémem stabilizace přívěsu.
Č. dílu: 36104049 55 862,07 Kč
Obsah balíčku
Přidat do seznamu
Elektricky sklopné tažné zařízení

Lze sklopit pod nárazník pomocí elektrického uvolnění. Instalace pouze v kombinaci se speciální elektroinstalací, zadním modulem přívěsu a otočným modulem. Umožňuje aktivaci systému Kontrola stability přívěsu prostřednictvím standardního elektronického stabilizačního systému (ESC).

. Ford Galaxy 05.2015,

S výjimkou vozidel s náhradním kolem a se systémem stabilizace přívěsu.

Počet kusů: 1 Č. dílu: 1 945 389
Matice pro tažné zařízení Počet kusů: 2 Č. dílu: 4 700 589
Otočný modul

Nutný pro montáž elekricky sklopného tažného zařízení. Určený k montáži spolu se speciální elektroinstalací a zadním modulem přívěsu.

.
Počet kusů: 1 Č. dílu: 2 167 010
Elektroinstalace pro tažné zařízení 13-pólový konektor

Nutná k montáži elektricky sklopného tažného zařízení. Sada se dodává včetně reproduktoru a ovládacího tlačítka.

. Ford Galaxy 05.2015,
Počet kusů: 1 Č. dílu: 2 002 868
Zadní modul přívěsu

Vybavený výstupy pro osvětlení přívěsu a umožňuje bezpečné nabíjení baterie v přívěsu, nezbytný pro montáž elektrické instalační sady.

.
Počet kusů: 1 Č. dílu: 2 270 699
Šroub tažného zařízení Počet kusů: 2 Č. dílu: 1 690 589

1 Doporučená prodejní cena včetně DPH.

2 Doporučená celková cena včetně montáže, lakování (jestliže je nutné vybraný díl nalakovat) a DPH.

*Označené příslušenství je pečlivě vybrané značkové příslušenství externích dodavatelů, na něž mohou být poskytovány odlišné záruční podmínky. Podrobné informace vám sdělí dealer Ford. Slovní ochranná známka a loga Bluetooth® jsou vlastnictvím organizace Bluetooth SIG Inc. a jakýkoli způsob použití těchto ochranných známek společností Ford Motor Company je v souladu s licenčními podmínkami. Slovní ochranná známka iPhone/iPod a loga jsou vlastnictvím společnosti Apple Inc. Ostatní ochranné známky a obchodní názvy jsou vlastnictvím příslušných vlastníků.

UPOZORNĚNÍ NA VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI

© 2024 Ford Motor Company.ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® jsou ochranné známky společnosti Ford nebo jejích přidružených společností.

Společnost Ford své výrobky neustále vyvíjí. Vyhrazujeme si právo kdykoli změnit specifikace, barvy, ceny modelů, předmětů a použít odlišné obrázky, které jsou zobrazeny a popsány v této online publikaci. Tato online publikace obsahuje jak originální příslušenství Ford, tak i celou řadu výrobků od našich dodavatelů. Hvězdičkou označené příslušenství jsou pečlivě zvolené značkové výrobky jiných dodavatelů, které mohou podléhat odlišným záručním podmínkám. Více informací o těchto podmínkách získáte stisknutím ikony "Záruka" umístěné u každého výrobku nebo od prodejce společnosti Ford. Namontované příslušenství může mít vliv na spotřebu vozidla. Slovní označení Bluetooth® a loga jsou vlastnictvím společnosti Bluetooth® SIG, Inc. Veškeré jejich použití společností FORD MOTOR COMPANY je předmětem licence. Slovní označení iPhone/iPod a loga jsou vlastnictvím společnosti Apple Inc. Další ochranné známky a obchodní názvy jsou majetkem příslušných vlastníků.

" " " "